Skip to content
ActualitatDestacatLlubi

El Consell expedienta l’activitat d’autocaravanes a una parcel·la rústica de Llubí

El Consell de Mallorca ha obert un expedient per l’activitat que es du a terme a una parcel·la ubicada a sòl rústic de Llubí i ara la tramitarà per interposar, si escau, les sancions econòmiques pertinents.

L’informe fa referència al lloguer d’autocaravanes ubicades en uns terrenys de la carretera Ma-3511 que va de Sineu a Llubí a l’arribada a aquest darrer municipi. L’Ajuntament de Llubí ha obert diferents informes que ha fet arribar a l’Agència de Defensa del Territori (ADT) del Consell de Mallorca que ha obert el pertinent expedient, expliquen fonts autoritzades del Consell de Mallorca.

El darrer informe remès per l’Ajuntament llubiner a aquest organisme autònom depenent del Consell de Mallorca, fa referència a la presència d’un autocar en l’esmentat terreny rústic que no passa desapercebut per a les persones que transiten per aquesta carretera. Sembla que aquest vehicle està sent objecte d’una reconversió en autocaravana. Les tasques es duen a terme en sòl rústic, una activitat no permesa.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, ha confirmat a aquest digital que s’han remès diferents informes per l’activitat que es du a terme a aquesta parcel·la. A banda d’informar a l’Agència de Defensa del Territori (ADT) l’Ajuntament també ha presentat denúncies davant consum.

L’ADT és un organisme autònom del Consell de Mallorca que té com a finalitat “exercir, dins l’àmbit de l’illa de Mallorca, les competències insulars en matèria de protecció de la legalitat urbanística i les competències municipals en aquesta matèria que li cedeixin els ajuntaments, mitjançant els corresponents convenis de delegació”.

L’autocar és visible des de la carretera arribant a Llubí des de Sineu. Foto: Joan Socies.
Back To Top