Skip to content
ActualitatLlubi

L’Ajuntament de Llubí torna a fer els cursos de català gratuïts per a nouvinguts

L’Ajuntament de Llubí torna a posar en marxa la que serà la quarta edició dels cursos de català gratuïts per a nouvinguts.

Els cursos es duen a terme en el Casal d’Entitats del municipi. Ja han començat i les inscripcions ja estan obertes en el telèfon de les oficines municipals 971 522 002.

Per tal d’arribar a les diferents comunitats, l’Ajuntament llubiner ha publicat uns cartells anunciadors en cinc idiomes: català, àrab, alemany, anglès i castellà.

Amb dades de 2021, la població de Llubí era de 2392 habitants, dels quals 1802 són nascuts a les Illes Balears mentre que 165 són d’altres comunitats de l’estat espanyol i 425 de l’estranger.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, explica que “és un curs gratuït que organitza l’ajuntament pels nouvinguts i tot no tenir massa alumnes insistim en la seva organització perquè creim que és un curs molt necessari per a fomentar la integració i l’ús de la llengua”. En aquest sentit, afegeix que “l’objectiu és que la gent que ve a viure a Llubí entengui el català per conviure i també per tenir accés a tota la informació municipal útil i d’interès general, de festes, serveis o avisos que donam des de l’Ajuntament de Llubí”.

Back To Top