Skip to content
ActualitatMontuïriSant JoanVilafranca

El xòfer que perdé la càrrega de botelles de vidre de Sant Joan a Artà diu que no se n’adonà

El camió immobilitzat a Capdepera. FOTO: Joan Cabalgante.

El conductor del camió que divendres de matinada va perdre la càrrega d’aigua en diferents punts de la carretera de Manacor entre Sant Joan i Artà declarà davant la Guàrdia Civil d’Artà que no s’adonà del que passava.

L’home fou sotmès a les corresponents proves d’alcoholèmia i drogues i donà negatiu a totes. Amb tot, serà multat per la defectuosa subjecció de la càrrega i també per la pèrdua d’aquesta. A més, davant la gravetat dels fets, la Guàrdia Civil va immobilitzar el vehicle en el polígon industrial de Capdepera.

Les multes per inadequada subjecció, excés de pes i mala distribució de la càrrega poden anar dels 200 als 4000€. La responsabilitat recau sobre el xòfer.

Cal recordar que l’home va protagonitzar una vertadera fugida cap endavant sobretot després de perdre bona part de la càrrega d’aigua en botelles de vidre a la rotonda del “sortidor”, la benzinera propera a Vilafranca dins el terme municipal de Sant Joan. Ningú no s’explica el motiu pel qual l’home no se n’adonà. “Devia dur la música massa forta”, apunten. L’home continuà camí fons a arribar a Artà i en el camí va anar perdent càrrega a diferents indrets sobretot a entrades i sortides de les múltiples rotondes de la MA-15.

Back To Top