Skip to content
ActualitatAlgaida

Algaida estrena el nou passeig fins al cementiri municipal

Algaida va estrenar dissabte el nou passeig del cementiri. Aquest projecte consisteix en una millora d’accessibilitat i seguretat pels veïnats i veïnades del poble d’Algaida. La inversió ha estat d’un total de 380.000 €.  A l’acte hi va assistir la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate; el director insular de Desenvolupament Local, Juan Antonio Esteban i tot el consistori municipal de l’Ajuntament d’Algaida.

La regidora de Salut i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Algaida, Jerònia Miralles, va iniciar l’acte dient que: “Des de l’Ajuntament d’Algaida hem dut a terme aquesta iniciativa per a millorar l’accessibilitat a les instal·lacions del cementiri municipal i fer un espai més segur per a tots i totes. També s’ha tingut en compte a les persones que acudeixen en cotxe, facilitant una nova zona d’estacionament”.

Tot seguit, la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate va declarar que: “El Consell de Mallorca està molt orgullós de veure que s’aprofiten de forma tan eficient les inversions que es donen als municipis de Mallorca. Des del Consell donarem suport als pobles amb una ajuda tècnica i administrativa per a seguir amb aquestes millores.”

Finalment, la batlessa d’Algaida, Margalida Fullana va manifestar que: “El més important és crear un ambient i accés més acollidor per poder venir a recordar els nostres estimats difunts. Vull agrair a en Mateu Ballester “Mora” la cessió d’una part de la seva finca que va fer possible aquesta obra. També donar les gràcies als veïnats i veïnades de la zona la seva paciència i disculpar les molèsties.”

Back To Top