Skip to content
ActualitatMontuïriSant JoanVilafranca

De Sant Joan a Artà perdent la càrrega d’aigua i sense adonar-se’n

Una vertadera fugida cap endavant sense cap explicació lògica aparent. Això és el que ha fet avui de matinada un camió de repartiment d’una coneguda marca d’aigua embotellada que ha anat de Sant Joan a Artà perdent el carregament.

Quan el sol encara no il·luminava el Pla de Mallorca, el camió passava per Montuïri i els qui l’han vist partir ja han augurat que no arribaria massa enfora: “La càrrega no anava ben subjecte, anava ben tort”, han explicat.

Així i tot, el trajecte sense incidències ha arribat a la rotonda del “sortidor” , la benzinera que hi ha arribant a Vilafranca encara dins el terme de Sant Joan on en plena corba ha perdut bona part de la càrrega de botelles de vidre deixant-les enmig del vial molt concorregut a primeres hores.

Els primers a arribar al lloc han estat els operaris de la Ma-15 (PAMASA) qui han començat a dur a terme les tasques de neteja per tal que es pogués restablir el trànsit com més aviat millor. La Guàrdia Civil ha anat també per redirigir la circulació.

Però el que semblava un incident puntual per la mala subjecció de la càrrega no ha acabat aquí. Sorprenentment, el conductor ha continuat el seu camí i ha anat perdent càrrega, ja en menor quantitat, a la sortida cap a Manacor, en dos punts de la rotonda del Cruce de Vilafranca, arribant a Manacor i també a la rotonda de Portocristo.

En aquest moment, l’112 ja havia posat en marxa un dispositiu de comunicació per tal d’aturar el conductor. El camió ha seguit camí fins a Artà on ja a prop de les 9.00 de la matinada ha perdut algunes caixes més d’aigua justament davant el quarter de la Guàrdia Civil del municipi artanenc. Aquí ha acabat el trajecte, ja que ha estat interceptat per la Guàrdia Civil del lloc.

La pregunta que es fa tothom a hores d’ara quan encara no ha transcendit cap explicació del xòfer és per què no s’ha aturat a la rotonda de Sant Joan quan ha deixat gran part de la càrrega. “Les botelles són de vidre, és impossible que no se n’hagi adonat”, ha dit un operari. “No entenem què ha pogut passar pel cap del xòfer per no aturar-se a Sant Joan”.

Back To Top