Skip to content
ActualitatDestacatSant Joan

Cinquanta famílies d’alumnes d’infantil de Son Juny reclamen calefacció pels infants

son juny

Un total de 50 famílies de Sant Joan amb infants a educació infantil han mostrat el seu malestar i han elevat una queixa a la Conselleria d’Educació per la manca de calefacció al centre educatiu.

Els pares del centre han manifestat que fou el passat mes de desembre quan es va notificar l’avaria als responsables de la Conselleria. Ara per ara encara no s’ha pogut donar una solució al problema.

Així mateix, ha estat l’Ajuntament de Sant Joan qui ha actuat amb la compra de cinc radiadors per a les aules d’infantil i, d’aquesta manera donar una solució als infants i a les seves famílies.

Un dels radiadors comprats per l’Ajuntament.

La regidora d’Educació, Catalina Perelló, ha manifestat que “aquesta és una mesura provisional. Davant la manca de calefacció vam optar per comprar aquests radiadors per posar dins les aules”. Perelló també ha dit que el primer dia de curs escolar després de les vacances ja van parlar amb la Conselleria i que “aquesta mateixa setmana em va telefonar el gerent de l’IBISEC i tenc constància que avui mateix ja ha passat el tècnic per l’escola per a mirar de resoldre aquest problema amb la caldera”.

Per la seva banda la Conselleria d’Educació ha manifestat que s’ha autoritzat l’actuació, però s’està pendent d’un informe que ratifiqui que el cost de la intervenció és de 6.000 euros. Assenyalen que ja s’ha informat el centre d’aquesta situació i que des de la Conselleria s’està en contacte amb l’Ajuntament per aquest tema. Així mateix, s’indica que de confirmar-se, per part dels tècnics, que el cost de la intervenció és de 6.000 euros es podria resoldre en poc més d’una setmana.

Back To Top