Skip to content
ActualitatSineu

L’Ajuntament de Sineu concedeix 28.000 euros en ajudes a associacions i clubs esportius

Actuació de Brot d'Alfabaguera per les festes de Sineu

L’Ajuntament de Sineu ha donat a conèixer aquests dies les ajudes que ha concedit a les diferents associacions i entitats esportives del municipi. En total ha repartit 28.000 euros que van a parar al teixit associatiu i esportiu del municipi.

Pel que fa als clubs esportius el CE Sineu de futbol, s’Esclat, la Gimnàstica Rítmica Sineu, l’AC Sineu i el Bàsquet Sineu tot seguint uns determinats criteris es reparteixen entre ells un total de 15.000 euros.

Pel que fa a les associacions culturals l’Ajuntament hi destina altres 13.000 euros. Les associacions que s’han beneficiat d’aquestes ajudes són: Espai Musical, Seshin Aikido, Cor Parroquial, Dimonis, AMIPA Rodamilans, Brot d’Alfabaguera, Copeo Sineu, Dones d’Arrel, Obra Cultural Balear, S’Empenta i Retokats.

Tomeu Mulet, batle del municipi, explica que “aquesta és una convocatòria anual que serveix per ajudar al teixit esportiu i cultural de la vila. Els ajudam amb altres activitats i col·laboracions, però aquesta és una ajuda anual que els serveix per a cobrir i finançar les seves activitats al llarg de tot l’any i que, al final repercuteix al municipi”.

Back To Top