Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Preocupació per les cremes incontrolades de restes de poda i voreres al Pla

incendi montuïri

Aquests dies les agrupacions de Protecció Civil del Pla de Mallorca van de capoll amb els petits incendis que es produeixen a fora vila per no controlar les cremes de voreres o de restes de poda que fan els veïns.

Amb pocs dies s’han produït tot un seguit de petits incendis a causa de la falta de control del foc per part dels veïns. En alguns casos les unitats locals de Protecció Civil els han pogut controlar, però en altres casos ha estat necessària la intervenció dels Bombers de Mallorca o de brigades de l’Ibanat.

incendi montuiri

És per això que es demana als veïns que optin per cremar les restes de poda o voreres que no abandonin el foc fins que aquest no estigui completament acabat.

A les imatges adjuntes, es veu com en la crema d’una vorera es van cremar les figueres que hi havia a la mateixa i el foc les anava calcinant a poc a poc i de manera lenta. Això era al costat d’una carretera i si no hagués estat, en aquest cas, per la intervenció de Protecció Civil de Montuïri, els arbres haurien pogut acabar damunt la carretera.

incendi montuiri

Back To Top