Skip to content
ActualitatPorreres

Un cotxe s’estampa i puja a la rotonda dels Donants de Sang de Porreres

Un cotxe s’ha estampat a la rotonda dels Donants de Sang de Porreres ubicada a l’entrada del municipi des de Campos.

El vehicle, que arribava suposadament de la localitat del migjorn, ha pujat damunt la redona i gairebé l’ha travessada completament després arrasar part de les plantes que l’embelleixen.

Se suposa que l’accident ha estat durant la nit. La Policia Local ha precintat el vehicle de la marca Peugeot amb matrícula de Polònia, però a hores d’ara encara no ha rebut cap avís ni notificació de l’accident per part dels propietaris.

Se suposa que la persona que conduïa el vehicle duia velocitat excessiva i s’ha despistat. Tampoc es descarta que s’hagi adormit al volant. El cotxe ha sofert greus desperfectes a la part dels baixos de la carrosseria.

Back To Top