Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

El camí a la caseta dels caçadors de la Comuna de Lloret guanya en accessibilitat

lloret comuna

Aquests dies l’Ajuntament de Lloret ha duit a terme tasques de millora de l’accés a la zona de la capella i de la caseta dels caçadors. Un espai dins la Comuna de Lloret que és utilitzat habitualment per veïns i visitants.

L’actuació ha tengut per “objectiu intentar millorar el pas de les persones majors i amb dificultat de mobilitat fins a aquesta zona de la Comuna”. Així aquests dies una màquina ha picat les pedres que més sobresortien del camí i dificultaven que la gent amb dificultats de mobilitat pogués accedir amb normalitat en els actes que s’organitzen a aquests dos espais.

L’Ajuntament de Lloret també ha recordat que “en tractar-se d’una zona protegida no es farà cap més intervenció, més enllà d’aquest picat de les pedres”.

Back To Top