Skip to content
ActualitatDestacatMontuïri

Troben una dona morta a una casa de Son Perot Manera de Montuïri

Una dona ha estat trobada morta avui horabaixa al voltant de les 18.00 h a una casa de la zona rústica de Son Perot Manera de Montuïri. Tot apunta que és la dona de 82 anys que viu a la casa, però aquest fet està pendent de la confirmació, atès que estava en avançat estat de descomposició.

La dona és de nacionalitat argentina i coneguda entre els residents a casetes disseminades d’aquesta zona de fora vila i també per la veterinària de la localitat, ja que era assídua a la consulta amb els seus animals i especialment el seu ca que ha estat clau per a la troballa del cadàver.

Avui els veïnats de la zona s’han posat en alerta perquè s’han estranyat perquè feia dies no veien la seva veïna. S’han decidit a anar fins a la casa i tocar a la porta, però ningú no els ha obert. Han insistit i han intentat entrar i han vist per una finestra el ca de la dona que presentava estat d’abandonament amb excrements per tota la casa. Estranyats per aquesta situació, han donat l’avís a la Policia Local de Montuïri que s’ha personat a la finca juntament amb la Guàrdia Civil i els Bombers de Mallorca. En entrar s’han trobat el cadàver en avançat estat de descomposició. De fet, no l’han pogut identificar, unes tasques que es duran a terme els pròxims dies.

Si es confirma, la dona octogenària és de nacionalitat argentina i va fer feina d’infermera en un hospital públic de Mallorca fins a la seva jubilació.

El jutjat de guàrdia ha ordenat l’aixecament del cadàver i el seu trasllat per a la realització de la identificació i autòpsia per determinar les causes de la mort.

(Hi haurà ampliació)

Back To Top