Skip to content
ActualitatAlgaidaLlubiPetraSant JoanSencellesVilafranca

Tot a punt per als mercats de Nadal als municipis del Pla de Mallorca

Els municipis del Pla de Mallorca ho tenen tot a punt per a celebrar els seus mercadets de Nadal. Tot i que alguns es varen a avançar i ja els han organitzat, i d’altre no n’organitzen, la majoria tendran lloc aquest vinent cap de setmana o el darrer dissabte abans de Nadal.

ALGAIDA

L’Ajuntament d’Algaida ho té tot a punt per a celebrar els mercadets de Nadal en els seus tres nuclis urbans. Hi haurà objectes i productes gastronòmics, artesanals i tradicionals del municipi i d’altres indrets. Seran mercadets amb encant que inicia les festes i que es complementa amb altres activitats lúdiques i culturals. En el marc dels tres mercats els patges reials entregarà les cartes de Reis a tots els infants perquè puguin emplenar-les.

El primer a estrenar-se a Randa on s’organitza divendres, dia 15 de desembre, de 18.00 h a 21.00 h en el carrer de sa Font.

L’endemà, dissabte dia 16, se celebra el mercat de Nadal a la plaça d’Algaida. Amb una extensa programació actes, activitats i paradetes.

A la plaça de Pina el mercat tendrà lloc dissabte dia 23 de desembre. També es preveu una variada programació.

LLUBÍ

Llubiners, llubineres i visitants podran gaudir del mercat a sa Farinera i voltants. Serà dissabte, dia 16 de desembre, a partir de les 18.00 h amb múltiples paradetes artesanals i gastronòmiques. Hi haurà música i tallers.

PETRA

En el municipi petrer el mercat se celebra dissabte, 16 de desembre, de les 18.00 h a les 23.00 h a la plaça Ramon Llull. Música a la plaça Pare Serra a partir de les 19.00 h.

SANT JOAN

A Sant Joan el mercadet de Nadal tendrà lloc dissabte, dia 16 de desembre, de les 17.00 a les 21.00 h al carrer Major.

SENCELLES

Dissabte abans de Nadal és el dia elegit a Sencelles per a celebrar el mercat de Nadal. Dia 23 de desembre i en horari matutí (10.00 a 14.00 h) tendrà lloc el mercat a la plaça de la Puríssima Concepció.

VILAFRANCA

A Vilafranca el mercadet serà també dissabte 16 de desembre i és organitzat per l’Assemblea per Vilafranca amb la col·laboració de l’Ajuntament. Serà en el parc Josep Maria Llompart a partir de les 18.00 h.

Back To Top