Skip to content
ActualitatVilafranca

L’OCB de Vilafranca entrega els premis del primer Certamen de Relat Breu “Ploma de Milana”

El Teatre de Vilafranca ha acollit prop de 200 persones que han assistit a l’acte d’entrega de premis de la primera edició del certamen de relats breus, Ploma de Milana, organitzat per l’Obra Cultural Balear de la localitat del Pla.

El capvespre ha començat amb el discurs del president de la delegació de Vilafranca de l’OCB, Esteve Artigues Roig, tot seguit s’ha fet el lliurament de premis per categories. 

De la categoria infantil hi havia quatre finalistes i el guanyador ha estat Maria Alcover Bergas de 12 anys. En la categoria juvenil hi havia dos finalistes, i la guanyadora ha estat Núria Escudero Taberner de 14 anys. Finalment, en la categoria d’adults hi havia tres finalistes i la guanyadora ha sigut Maria Isabel Fuster de 49 anys. 

Tots els guanyadors han rebut el trofeu realitzat per l’artista local Damiana Huguet i un val valorat en 75€ de llibres en català. Per últim, la sorpresa que el relat guanyador de la categoria d’adults serà publicat al pròxim número de la revista de literatura Morlanda.

Per últim, la nit ha acabat amb el concert del grup Toc de Crida i un refrigeri final.

Back To Top