Skip to content
ActualitatEsportsMontuïriPorreres

L’atleta porrerenca del Club Atletisme Montuïri, Rosa Córdoba, campiona de Balears de mitja marató

carrera s'Hostal

La desena edició de la carrera atlètica de s’Hostal de Montuïri va servir per a la prova del campionat de les Balears de mitja marató on en la categoria femenina va proclamar campiona a l’atleta de Porreres i adscrita al Club d’Atletisme Montuïri, Rosa Córdoba.

En la categoria masculina el guanyador fou Antoni gran del club VIVA Es Raiguer, el seu temps va ser d’1 hora 9 minuts i 45 segons. Pel que fa a la porrerenca el temps que s’estorbà en travessar la línia va ser d’1:19:17.

Les altres carreres de la prova atlètica de Montuïri van ser la de 10 i els 4 quilòmetres. Els vencedors dels 10 km van ser Thomas Houzet de VIVA Es Raiguer amb 32:32 i la menorquina Maria Pallicer amb 35:09. En els quatre kilòmetres els primers classificats foren Marc Mestre del club Siurell-Sa Sini i Carolina Routier del club ADA Calvià, amb temps de 14.03 i 16.25.

La carrera de Montuïri, organitzada i impulsada per l’atleta i entrenador montuïrer, Esteve Barceló, s’ha convertit en tota una fita per aquest esport a l’arribar el final d’any. I és que la prova també té carreres infantils i premis per als millors locals. Aquest any també va haver-hi un espai per visibilitzar i conscienciar sobre la síndrome de Gerstmann Sträussler Scheinker amb l’exatleta mallorquina Cristina De Ves que pateix aquesta malaltia. També va haver-hi una exhibició de llançament de pes.

carrera s'hostal

Back To Top