Skip to content
ActualitatLlubiMontuïriPorreres

Les mels del Pla se situen entre les millors de les Illes Balears en el concurs celebrat a Llubí

Dues mels elaborades a la comarca del Pla de Mallorca varen ser premiades en el Concurs de Mels de les Illes Balears convocat i patrocinat per l’Ajuntament de Llubí i organitzat per l’Agrupació de Defensa de l’Abella Autòctona Mallorquina. També l’Associació Menorquina d’Apicultors, l’Associació d’Apicultors d’Eivissa, l’Associació d’Apicultors de Formentera, l’Associació Balear d’Apicultors, APAEMA secció d’Apicultura Ecològica i ADSA Apícola d’Amics Apicultors d’Eivissa.

Així, Bernat Ribas de Porreres guanyà el primer premi a la mel més original amb “4 Alces”. Per la seva banda, el montuïrer Joan Sampol guanyà el segon premi per la millor mel de tardor amb “Rostoll”. Cal recordar que a l’edició de l’any passat Sampol guanyà la categoria de mel original en el concurs celebrat a Alaior.

Les mels dels dos apicultors de la comarca varen ser premiats entre 60 mels arribades de tota la comunitat autònoma presentades a les diferents categories.

El guanyador de la mel de primavera-estiu fou Francisco Juan Cardona i el guanyador a la mel de tardor fou Tomeu Fullana de mel de Sa Font de Santa Maria.

Lliuraren els premis la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló i el president de l’Agrupació de Defensa de l’Abella Autòctona Mallorquina. Tomeu Gual.

La batlessa de Llubí i el president de l’Agrupació de Defensa de l’Abella Autòctona Mallorquina lliuraren els premis. Fotos: IG visitllubí
Back To Top