Skip to content
ActualitatCostitxLlubiMontuïriVilafranca

Les escoles de Costitx, Algaida, Vilafranca, Llubí, Montuïri i el CEPA Mancomunitat Pla s’adhereixen a “La llengua no es toca”

A poc a poc la majoria dels centres educatius de primària es van sumant a la campanya de la Llengua no es toca. Aquests dies han estat les escoles de Costitx, Algaida, Vilafranca, Montuïri i Llubí i el CEPA Mancomunitat del Pla, ubicat a Vilafranca.

L’adhesió a aquesta campanya la van iniciar a la comarca els dos Instituts del Pla, IES Sineu i IES Porreres i després els centres escolars de Porreres i Sant Joan.

El personal docent dels dos centres s’ha fotografiat amb camisetes i dessuadores verdes de “Crida” o en altres casos vestits de negre en senyal de dol per la llengua i mostrant el missatge “La Llengua no es toca”.

D’aquesta manera, aquests col·legis públics se sumen a la res d’instituts de la comarca del Pla de Mallorca, que ja s’han mobilitzat per les polítiques de la pretesa segregació lingüística derivada de l’acord de governabilitat a l’Executiu Autonòmic per aquesta legislatura entre el Partit Popular i els seus socis d’extrema dreta.

Amb tot ja són prop de 40 els centres educatius de Mallorca que s’han sumat a la campanya a favor de l’ensenyament en català.

Back To Top