Skip to content
ActualitatLlubiPorreresSant JoanSencellesVilafranca

Reconeixement a les policies locals del Pla

policies locals

El poble de Petra ha estat l’escenari elegit pel Govern per fer entrega dels premis i les condecoracions de les policies locals de Mallorca. En total s’han concedit 30 creus al mèrit policial, 20 felicitacions públiques i 30 segells de qualitat dels programes de Policia Tutor i Educació Viària.

Els guardons els ha lliurat la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas i ha distingit amb una creu al Mèrit Policial amb Distintiu Verd un agent de la Policia Local de Llubí. Una creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc per 30 anys de servei amb una trajectòria destacable a membres a la Policia Local de Sencelles, Milagros Mestre.

També s’han concedit felicitacions públiques al policia tutor de Porreres pel seu projecte ‘En guàrdia contra l’assetjament escolar’, als agents de Policia Tutor i Educació Viària de Sant Joan. Finalment, el segell de qualitat professional ha estat pels ajuntaments de Llubí, Porreres i Vilafranca entre d’altres.

PROGRAMA EDUCACIÓ VIÀRIA

El Govern ha volgut destacar que aquest curs escolar 2022/23 el programa d’Educació Viària s’ha dirigit a un total de 80.345 alumnes de 44 municipis de Mallorca i ha comptat amb 66 agents, que han impartit un total de 2.781 sessions teòriques i pràctiques. Pel que fa al programa de Policia Tutor, durant el curs passat es van dur a terme un total de 3.618 actuacions ordinàries a Mallorca de les quals 1.689 corresponen en l’àmbit escolar, 1.775 es troben fora de l’àmbit escolar i 154 dins de l’àmbit de les noves tecnologies. El programa de Policia Tutor a Mallorca va comptar amb un total de 63 agents i estava adreçat a 181 centres de l’illa, sumant un total de 59.324 alumnes.

Back To Top