Skip to content
ActualitatCostitxSanta Eugenia

La banda de lladres detinguda a sa Pobla també operava al Pla de Mallorca

La banda de lladres integrada per 7 joves detinguda a sa Pobla en una espectacular operació de la Guàrdia Civil també operava a alguns pobles del Pla de Mallorca.

Així, segons ha comunicat la Guàrdia Civil, l’activitat delictiva de la banda es va estendre a molts de municipis de la Part Forana de Mallorca entre els quals alguns del Pla com ara Santa Eugènia o Costitx, entre altres.

La banda organitzada era “molt activa” i estava dedicada “a la comissió de robatoris a domicilis i vehicles propietat dels inquilins”. A principis del mes de febrer es va incrementar “de manera exponencial” l’activitat de la banda i la Guàrdia Civil posà en marxa l’operació denominada Oasis. Per ara se’ls imputa un total de 50 actes il·lícits.

El modus operandi d’aquests 7 joves era l’accés a les cases mentre els propietaris dormien. Seguidament, expliquen, robaven els objectes de valor i agafen les claus dels vehicles, propietat de les víctimes del robatori, que empraven per traslladar-se a cometre nous robatoris. Seguidament, abandonaven els vehicles quan acabaven la benzina.

ROBAREN EL VEHICLE DE LA FUNERÀRIA

El grup va arribar a robar el vehicle de la funerària de sa Pobla que varen emprar “per traslladar a altres llocs que saquejaven.

En l’operació i registre realitzats es varen requisar telèfons mòbils, joies, anells, rellotges, claus dels cotxes robats dels quals se n’han recuperat 15 alguns dels quals amb les matrícules canviades.

A més dels aclarits amb aquesta actuació, els investigadors tracten d’aclarir desenes de robatoris més que atribueixen a la mateixa banda.

Back To Top