Skip to content
Sant Joan

Els danys del vent obliguen a tancar el poliesportiu de Sant Joan i n’evidencia les deficiències

La ventada d’aquests dies va arrabassar una placa lateral del pavelló poliesportiu de Son Juny de Sant Joan obligant a l’Ajuntament del municipi a tancar el recinte a les activitats que s’hi duen a terme habitualment. Aquest fet ha posat en evidència les mancances i deficiències que arrossega el recinte esportiu adherit al col·legi públic del municipi.

El regidor d’Esports, Joan Català, explica que durant la matinada d’avui (dijous 23 de novembre) es revisarà el recinte per tal d’assegurar que no hi hagi més ruptures i perjudicis a causa de les condicions meteorològiques i també de l’estat de poliesportiu: “Avui de matí hi anirà una empresa amb un camió grua a valorar la situació i assegurar-la, ja que quedava alguna placa penjant. Després veurem cap on partim i quines actuacions hem de fer“.

“Des de la Conselleria d’Educació ens han dit que si no hi ha perill estructural podrem continuar usant-lo, però per descomptat no hi farem res fins que tenguem cent per cent segur que no hi ha cap perill per a les persones que l’utilitzen”, apunta Català.

A banda de la ventada que causà els danys, el regidor afirma que precisament les condicions meteorològiques han posat en evidència “l’estat del poliesportiu. A curt termini des de l’Ajuntament anam resolent problemes que van sorgint sobretot els més urgents com ara per exemple el quadre elèctric que cau i aviat estarà solucionat”.

En aquest sentit, Català, però sol·licita ajuda a les administracions supramunicipals competents i afegeix que “necessitam molts de cèntims per tenir el poliesportiu en bones condicions, però confiam a trobar solucions a poc a poc, el problema és si la situació es va agreujant, com ha passat ara”.

Back To Top