Skip to content
ActualitatSineu

Sineu reconeix el mèrit a més de 130 esportistes de 13 disciplines

L’Ajuntament de Sineu celebrà la Gala de l’Esport en el decurs de la qual va reconèixer els mèrits de més de 130 persones la majoria esportistes però també integrants de juntes directives o impulsores de la pràctica esportiva.

Donà la benvinguda a l’acte Miquel Bizquerra. Va intervenir el batle de Sineu i també regidor d’Esports, Tomeu Mulet i el discurs de la gala anà a càrrec de Maria Oliver.

S’aprofità l’acte per a presentar la campanya “No hi ha espai per al masclisme a l’esport”, a càrrec de Raquel Herrezuelo de Fundació Ires i Iolanda Cirer de la Unitat d’igualtat i abordatge de les violències masclistes de la Mancomunitat del Pla de Mallorca.

Seguidament, es va procedir a l’acte de lliurament dels diferents distintius: barcelles d’or al mèrit esportiu, barcelles d’or als valors esportius i diplomes al mèrit esportiu per disciplines: gimnàstica rítmica, bàsquet, futbol, ciclisme, judo, atletisme, tenis, pesca submarina, hípica, golf, pàdel i karate.

Podeu consultar el llistat d’esportistes distingits en el document adjunt.

Back To Top