Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Lloret acollirà la quarta edició del mundial de Scrabble en català

El Pla de Mallorca acollirà la quarta edició del mundial de Scrabble en català. Serà a Lloret de Vistalegre el vinent dia 16 de desembre de 2023 i es jugarà simultàniament al Vendrell del Principat de Catalunya.

El lloc elegit per a celebrar el torneig és el Casal dels Tarongers i es realitzarà de forma simultània en les dues seus. Es jugaran dues partides, una al matí i l’altra l’horabaixa. Les inscripcions estan obertes a l’enllaç de la web del mundial.

Com les anteriors edicions del Campionat Mundial de Scrabble Duplicat, l’organització va a càrrec de l’AJUSC (Associació de jugadors de Scrabble en català) i enguany també el Club de Scrabble Manacor i Sac de Mots. Des de l’organització agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret que acull el campionat i cedeix l’espai i també al Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor.

La classificació final del 4t Mundial Duplicat s’elaborarà a partir de la mitjana de les tres classificacions possibles: classificació per la suma de punts obtinguda en les dues partides; segons el percentatge de punts aconseguits respecte a l’Eliot (robot màster de la partida) en les dues partides. Mitjana de les dues partides i la classificació en funció de la posició classificatòria assolida en cada partida. Mitjana de les dues partides.

Back To Top