Skip to content
ActualitatMontuïri

Trabuca un camió carregat de grava a Montuïri

Camió trabuca Montuïri

Aquest matí, poc abans de les 10:30, un camió carregat de grava ha trabucat en una de les rotondes d’accés a Montuïri, la del costat del cementiri.

L’accident que no ha causat danys personals s’ha produït quan el camió circulava en direcció cap a Porreres baixant de la carretera de Sant Joan per la variant de sa Torre. En entrar dins la rodona la força de la càrrega ha fet girar el camió que ha trabucat en un dels laterals de la rotonda en un espai que tampoc ha causat cap dany material, ja que és una zona sense paret ni cap element de mobiliari, senyals ni fanals.

Ràpidament, ha acudit al lloc dels fets el Policia Local de guàrdia del poble i ha aixecat acte de l’accident. Pel que fa a les causes el més probable és que el carregament s’hagi mogut, ja que un ciclista que era a la zona ha assenyalat que la velocitat que duia el vehicle procedent de la baixada de la variant no semblava excessiva.

Una ambulància ha acudit al lloc dels fets per comprovar l’estat del conductor que es queixava d’un fort cop a l’espatlla. Finalment no ha requerit assistència.

En aquests moments un camió grua procedeix i una pala procedeixen a aixecar el vehicle sinistrat, mentre els treballadors de Carreteres del Consell de Mallorca regulen el trànsit.

Back To Top