Skip to content
ActualitatSineu

Sineu acull una jornada divulgativa amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora

El Consell de Mallorca ha celebrat la jornada “Construint juntes: Dones empresàries, tecnologia i equitat” amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que es commemora demà diumenge 19 de novembre. Més de 50 dones emprenedores han participat en aquesta jornada que ha organitzat l’Oficina Acelera pyme, i que s’ha duit a terme a la finca Sa Quintana, a Sineu.

S’han realitzat dues taules rodones, “Dones inspiradores” i “Engegant la meva pròpia empresa” en què vuit dones empresàries i emprenedores han compartit amb el públic assistent experiències i coneixements per aconseguir les seves metes i destacar en el món empresarial. La directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, Maria Elena Jaume, ha remarcat que jornades com aquesta són “imprescindibles per donar informació i formació del món empresarial per impulsar l’emprenedoria entre les dones, el seu èxit professional i personal. S’ha de continuar posant en valor el talent femení entre la comunitat emprenedora”. En aquesta línia, la directora insular ha afegit que “el Consell de Mallorca dona suport a projectes liderats per dones que contribueixen a la transformació del model econòmic i social”.

Back To Top