Skip to content
ActualitatCulturaSineu

Sineu encén un exitós Contrallum

contrallum
Imatges del Contrallum 2023 de Sineu. Fotos: Maria E. Nadal

El segon cap de setmana de novembre al Pla de Mallorca ja és sinònim de cita amb Sineu i el seu Contrallum. Una proposta singular que de cada any atreu a més visitants, no debades ahir els trens, tot i haver posat més trajectes, tornaren a anar estibats. Segons els càlculs de l’organització entre 7.000 i 8.000 persones passaren ahir a la nit per Sineu.

La passejada pel nucli antic de Sineu a les fosques i en silenci tenia 11 punts on la llum, la música, la dansa o el silenci hi posaven l’espectacle. Tot combinat amb les explicacions i els detalls patrimonials per conèixer i viure un Sineu d’una altra manera.

Cada instal·lació tenia el seu títol i el seu sentit. Així, els visitants van poder veure; les cúpules de Leonardo, la tempesta de Son Sabater, l’harmonia de la Pau, el satèl·lit del claustre o la critica a la venda d’habitatges o la dansa a l’antic frontó posaren el ‘contrallum’ a la nit. Sens dubte una proposta singular que situa Sineu i el Pla en l’avantguarda de les propostes artístiques singulars de l’illa.

Back To Top