Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

La declaració d’Interès autonòmic agilitzarà la construcció del centre de dia de Maria

solar centre de dia Maria

El Consell de Govern d’aquest passat divendres ha declarat inversió d’interès autonòmic la construcció del centre de dia per a persones grans dependents del municipi de Maria de la Salut.

El centre de dia de Maria de la Salut, segons el conveni signat enguany amb l’Ajuntament, es construirà a un solar municipal cedit gratuïtament. Ubicat al carrer Nou, 43, i té una superfície de 834 metres quadrats. Disposarà de 30 places, que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Actualment, a Maria de la Salut hi ha 102 persones que tenen una atenció a la dependència, la majoria d’elles estan a casa seva cobrant ajuda econòmica, o amb teleassistència o amb servei d’ajuda a domicili.

Back To Top