Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Queixes per la tala de tres pins per renovar la il·luminació de les pistes de tenis i pàdel a Lloret

Un grup d’usuaris han lamentat la tala de tres pins ubicats al costat de les pistes de tenis de sa Comuna de Lloret que lamenten l’eliminació d’aquests arbres. Uns dels crítics són usuaris de les pistes de tenis que han afirmat, entre altres coses, que “en l’estiu els enyorarem” diuen en referència a l’ombra que feien els pins.

Amb tot, el batle de Lloret, Sebastià Amengual, consultat per aquest digital ha explicat que la tala dels pins ve motivada precisament per l’execució d’un projecte de millora de la il·luminació de les pistes de tenis i pàdel amb un projecte valorat en 45.000 €. A més, els arbres també donaven problemes de brutícia i estructurals.

Amengual ha explicat que “canviam les lluminàries de les pistes de tenis i pàdel i un dels pals dels focus va allà on hi ha un dels pins i s’havia de llevar sí o sí perquè s’ha de fer el sòcol de formigó per posar-hi el pal de la nova lluminària. L’altre interferia a la il·luminació”.

El batle afegeix que “en quedava un que també el llevam perquè aquests arbres quan vàrem fer la reforma fa cinc anys ens creaven problemes i ja vàrem tallar totes les arrels perquè aixequen la paret i les pistes de tenis i pàdel. També aixequen l’asfalt de la part de la carretera i generen molta brutor que fa que cada dia s’hagi de donar bufador i a més, allà hi ha l’embornal de les pluvials que sempre està embossat. És a dir, ens generaven molts de problemes”.

Back To Top