Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La segona Fira de l’ocupació del Pla agafa forma

Fira ocupació Pla

Després de l’èxit de l’any passat en la primera edició de la Fira de l’Ocupació del Pla de Mallorca, la Taula de Formació, Ocupació i Empresa ja treballa per a la celebració de la segona edició d’aquesta fira.

Ahir, a la seu de la Mancomunitat Pla de Mallorca es va reunir la Taula de Formació, Ocupació i Empresa. Una eina que va néixer com a instrument de participació i com a plataforma de treball i reflexió de més de vint entitats del Pla de Mallorca.

De la trobada d’ahir s’ha assenyalat que “existeix la voluntat de treballar de manera coordinada per multiplicar l’impacte de les actuacions, evitar coincidències i duplicitats en l’oferta formativa, optimitzar els recursos existents, crear sinergies entre les parts i generar al Pla de Mallorca una oferta formativa de qualitat”.

fira ocupació

VILAFRANCA SEU DE LA SEGONA FIRA

Entre els temes tractats a la reunió d’ahir hi ha l’impuls de la segona Fira de l’Ocupació del Pla de Mallorca. Una cita a la qual ja s’ha posat data. Serà el dimarts dia 12 de març a la localitat de Vilafranca de Bonany.

A més les diferents entitats que formen la Taula compartiran també un calendari a manera d’agenda amb les diferents formacions que es poden realitzar al Pla de Mallorca.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Pla de Mallorca i va merèixer la distinció de “Bona pràctica” per part del SOIB.

Back To Top