Skip to content
ActualitatLlubi

Llubí decreta tres dies de dol oficial per la mort de la nina de quatre anys en un atropellament

L’Ajuntament de Llubí ha decretat tres dies de dol oficial a partir d’avui, dia 19 d’octubre, per la mort de la nina Noah Adhara Guasp Garcia, de quatre anys, que foren atropellades dimecres de matí a la carretera que va d’Inca a Muro. L’accident va ser a l’alçada del municipi quan la mare i filla circulaven amb bicicleta. La mare fou ingressada a urgències de Son Espases on continua en estat crític.

La nina circulava de paquet amb la bicicleta de la seva mare i foren envestides per una conductora que donà positiu en el consum d’estupefaents. La conductora de 42 anys i nacionalitat espanyola fou detinguda per la Guàrdia Civil i ara s’enfronta a una imputació per homicidi.

Aquest matí a Llubí, la trista notícia de la mort de la nina ha afectat a tots els residents i, especialment a la família del CEIP Duran Estrany on estava escolaritzada na Noah Adhara. “La pèrdua d’un infant és un cop molt dur per a tota la comunitat, ens unim al dolor i fem arribar el més sentit condol i mostram tot el suport possible a la família i als amics i amigues de la nina, al mateix temps que desitjam la recuperació de la mare”, diu el comunicat municipal.

I segueix: “El Consistori es posa a disposició tant de la família com del CEIP Duran Estrany per tot allò que necessitin”.

Ara, avui horabaixa, al trist episodi s’hi ha sumat la mort de la mare.

Aquests dies les banderes hissaran a mig pal i se suspenen tots els actes oficials previstos.

Back To Top