Skip to content
ActualitatPetraVilafranca

El Consell vol potenciar el servei d’atenció tècnica en matèria jurídica als ajuntaments

El Consell de Mallorca vol potenciar aquesta legislatura el servei de SAT Jurídic als ajuntaments de Mallorca. És un servei demandat pels ajuntaments sobretot els de municipis més petits que sovint tenen dificultats per a poder gestionar aquesta atenció tècnica amb el personal i recursos municipals.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i la consellera executiva de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate es desplaçaren ahir fins als municipis de Petra i Vilafranca, en el marc de la ronda de contactes amb tots els ajuntaments de l’illa de Mallorca.

En les dues trobades es reuniren amb els batles dels dos municipis, Salvador Femenias (Petra) i Montserrat Rosselló (Vilafranca).

Els anuncià la intenció de potenciar l’esmentat servei de SAT amb “l’objectiu de poder centralitzar totes les consultes fetes en matèria jurídica pels ajuntaments a través d’un mateix canal, per tal de tenir un control més exhaustiu i una major eficiència”.

Així mateix, una de les novetats que es posen en marxa en aquesta legislatura serà la realització, per part de tècnics del Consell, de cursos de formació adreçats als departaments de serveis socials dels consistoris. L’objectiu és poder donar formació específica als treballadors que fan feina en una àrea essencial tant pel Consell de Mallorca com pels ajuntaments, com és la de serveis socials.

Back To Top