Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Pina decidirà el destí del solar municipal adquirit per 250.000€

Els residents en el nucli urbà de Pina decidiran ben aviat el destí del solar que ha comprat recentment l’Ajuntament d’Algaida per un total de 250.000€.

Els terrenys tenen una extensió de 288 metres quadrats i estan ubicats en el carrer Sant Plàcid, 1 del nucli urbà.

Ara, l’Ajuntament d’Algaida polsarà l’opinió dels piners i pineres en una consulta popular perquè triïn quin tipus de dependències municipals ha d’acollir aquest solar.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha informat que en el darrer ple de l’Ajuntament d’Algaida ja vàrem aprovar una modificació de crèdit per destinar 35.000€ a la redacció del projecte que triïn els residents de Pina. “Hem comprat aquest solar per destinar-lo a dependències municipals, un espai que sigui polivalent. Ara els convocarem per fer una pluja d’idees perquè elegeixin exactament quins espais consideren que ha d’acollir aquest solar”.

Per la seva banda, el batle de Pina, Llorenç Pericàs, ha declarat que aquest nou projecte és necessari, a causa de l’augment demogràfic que s’ha mostrat al poble. En aquest sentit, explica que hi ha prop de 800 habitants, una xifra que en els mesos d’estiu arriba als mil a causa del lloguer vacacional. En els darrers 30 anys la població s’ha multiplicat ja que era d’uns 300 habitants.

Pel que fa a la consulta, Pericàs apunta que “convocarem als residents aquest mes d’octubre per donar-los veu perquè entre tots puguin decidir el projecte o projectes per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. D’aquesta manera sabrem cap on anar amb el projecte”.

Actualment a Pina hi ha l’edifici municipal de Can Lluís amb dos espais, un destinat a la gent gran i l’espai jove.

Back To Top