Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Vuit restaurants paren taula en la 17a Mostra Gastronòmica d’Algaida

La Mostra Gastronòmica d’Algaida no falla a la seva cita amb l’arribada de la tardor i durarà deu dies. Tendrà lloc des de dijous, dia 12, fins dia 22 d’octubre.

Fins a vuit restaurants i dos cellers del municipi (Can Majoral i Oliver Moragues) participen enguany en una mostra consolidada i prepararan els seus menús amb les millors receptes de productes locals i de temporada. Són Can Sant Cafè, Celler Bar Randa, Es 4 Vents, Pepe Nero, Sa Talaieta, Sa Tanqueta de Randa, Santuari de Cura i s’Espiga.

Albergínia farcida de marisc amb arròs amb bolets, fideus de vermar, llom amb col, bacallà amb salsa de verdures de temporada, gall de Sant Pere cruixent amb cremós d’arròs brut són només alguns exemples de plats inclosos en els menús que tenen preus que oscil·len entre els 15 € i els 30 €. El menú no inclou el vi.

Les reserves són obligatòries en els mateixos restaurants. Entre totes les persones que passin a tastar algun dels menús se sortejarà un viatge per a dues persones al País Basc.

La 17a Mostra Gastronòmica d’Algaida ha estat presentada avui a la Casa de la Vila per part de la batlessa del municipi, Margalida Fullana; el regidor de Promoció Econòmica, Mateu Capellà i representants dels restaurants i cellers participants.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana ha apuntat que “a Algaida hi ha molta tradició del sector gastronòmic i d’hostaleria com ho demostra l’organització d’aquesta mostra des de fa desset edicions. Des de l’Ajuntament l’hem de revalorar i donar suport al cent per cent”. Fullana ha fet una convidada “a la gent d’arreu de tot Mallorca a visitar Algaida per tastar els menús de la mostra gastronòmica. Trobaran diferents varietats de plats de cuina mallorquina i d’altra basada en la cuina tradicional d’aquí però amb una reinterpretació més moderna. També podran gaudir del bon vi de les bodegues que tenim a Algaida”.

Per la seva banda, Mateu Capellà ha destacat que “el sector de la restauració és un dels motors econòmics del nostre municipi i estem avesats a rebre visitants que venen als bars i restaurants i aquesta mostra fa encara més especial aquesta convidada a visitar el nostre municipi per tastar els menús, però també hi ha l’opció de gaudir del nostre comerç local i del nostre paisatge natural i patrimonial”.

El programa de la Mostra Gastronòmica ha estat inclòs en el de la Fira d’Algaida que tendrà lloc dissabte, dia 14 d’octubre, en el centre urbà amb oferta de venda ambulant tradicional, paradetes d’associacions i entitats, exposicions, mostres d’animals, actuacions musicals i tallers.

Back To Top