Skip to content
ActualitatCostitx

Una ensaïmada per demanar perdó a Costitx

Costitx

El batle de Costitx, Antoni Salas, en nom de l’Ajuntament de Costitx, ha demanat perdó per unes obres que s’han allargat en el temps.

Salas ha publicat a les seves xarxes socials que “les coses no sempre surten com un voldria“. I és que segons explica el batle “les obres del Carrer Sor Maria de Son Ramon i de Germans de la Caritat varen durar més del que volíem i del que teníem pensat, per diversos motius”. I afegeix que “per això, conscients de les molèsties que han hagut d’aguantar els veïns d’aquests carrers durant mesos, vàrem anar a demanar perdó, d’un en un, a tots els que hi viuen i han patit les obres en primera persona“.

Així el batle i la regidora els entregaren a cada veí una ensaïmada “per compensar, simbòlicament, la polsada i les inconveniències que han hagut de patir durant més de mig any”.

OBRES

Aquestes obres han servit per augmentar l’amplada de la voravia dels dos carrers per tal de permetre el pas de cadires de rodes, cotxets d’infants, i crear un corredor segur i accessible fins a l’escola i els equipaments esportius situats a aquell extrem del poble. També s’ha fet un nou paviment amb lloses de pedra mallorquina al carrer Germans de la Caritat. A més, s’ha aprofitat que s’aixecava la voravia per deixar preparat el pas d’uns passatubs per si en un futur es decideix soterrar el cablejat de la façana d’enllumenat públic i telecomunicacions.

Al carrer Sor Maria de Son Ramon, també s’han renovat les voravies. I també s’ha executat de la mateixa manera que l’altre carrer.

El total de les obres ha tengut un cost de 117.986 euros més IVA.

Back To Top