Skip to content
ActualitatAlgaidaEsports

Les jugadores de futbol del CE Algaida campiones de la Copa Federació

algaida

Les jugadores de futbol del CE Algaida es proclamaren, ahir horabaixa a Consell, campiones de la Copa Federació femenina autonòmica.

Les jugadores algaidines s’imposaren a un equip de la solvència i categoria del Constància d’Inca en la tanda de penals. El partit acabà amb un empat a tres gols i les algaidines s’alçaren amb la copa en els llançaments des dels nou metres.

El partit va començar molt bé per les algaidines que amb dos gols de Catalina Vives i Alba López s’avançaren al marcador. Un resultat que mantingueren fins al final de la primera part. A la segona el marcador fou més mogut, i les al·lotes de la capital del Raiguer remuntaren l’encontre. Un gol de Leoni Hennrich tornava a situar les algaidines al davant en el marcador, però les inqueres igualaren el partit en el minut 89.

Aquest gol en el darrer alè del partit va fer que a la tanda de penals les del Pla començassin per darrere, fallant els primers penals. Però al final la victòria i la remuntada va ser més èpica i ara la Copa Federació ja dorm a Algaida.

campiones
Back To Top