Skip to content
ActualitatSant JoanSineu

El Govern balear connectarà el dipòsit d’aigua de Maria de la Salut amb Sineu

El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, el director general de Recursos Hídrics, Joan Calafat, i el gerent d’Abaqua, Emeterio Moles, s’han reunit aquest dijous amb el batle de Sineu, Tomeu Mulet, el batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol, la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pascual, i el gerent, Joan Cifre.

A la trobada, s’ha confirmat la disponibilitat dels fons per posar en marxa una canonada que connecti el dipòsit de Maria de la Salut amb Sineu, a la vegada que es farà un dipòsit en aquest darrer municipi. Per realitzar el dipòsit, s’ha acordat que la Mancomunitat posarà a disposició els terrenys necessaris per a la construcció. Una vegada això, serà Abaqua l’encarregat de fer les obres.

A més, s’han tractat altres temes, com l’assessorament per part de la direcció general de Recursos Hídrics per reduir el nivell de nitrats dels pous als pobles de la Mancomunitat del Pla afectats per aquestes condicions.

Back To Top