Skip to content
ActualitatDestacatSineu

Sineu invertirà 1,1 milions a la plaça del Fossar i els carrers que acullen el mercat

mercat sineu

L’Ajuntament de Sineu continua amb la seva aposta per a la millora d’un dels seus referents patrimonials, el mercat del dimecres. L’equip de govern municipal disposa de dues subvencions per a la millora i embelliment d’una part de la plaça del Fossar, per un costat, i dels carrers per on discorre el mercat per altra. En total les dues subvencions pugen un total de 932.000 euros i el cost total dels projectes és d’1,1 milions, així l’Ajuntament de Sineu aporta poc menys de 200.000 euros.

Les dues ajudes són complementàries per a dur a terme l’embelliment i millora del mercat dels dimecres de Sineu i el seu entorn. L’obra de la plaça del Fossar forma part de la subvenció de la Borsa d’Allotjaments Turístics i ha de servir per embellir l’entorn del recinte del fossar, per allà on discorren les paradetes el dia de mercat. Així, si faran obres d’embelliment i s’està estudiant la possibilitat de remodelar la circulació dels vehicles en aquest espai per a donar prioritat als vianants.

La segona ajuda forma part dels Fons Europeus Next Generation, i aquest projecte inclou l’empedrat dels carrers del nucli antic per on s’ubica el mercat i que encara no tenen aquest tipus de trespol.

Tomeu Mulet, batle de Sineu, explica que “aquestes dues ajudes són ben complementàries i segueixen la mateixa línia que les que vam fer el passat mandat. Llavors -segueix Mulet- vam crear una marca, una imatge del mercat, un lloc web i uns faldons de color cru amb el logotip creat pel mercat per uniformitzar les paradetes”. Amb la creació del web també s’apostà per la digitalització del pagament en línia dels placers.

Back To Top