Skip to content
ActualitatArianyMontuïriPetraPorreresSant JoanVilafranca

L’àrea quirúrgica de l’Hospital comarcal de Manacor excel·leix

BPSO Hospital Manacor

L’Àrea Quirúrgica es compromet amb l’excel·lència en la cura dels catèters vasculars mitjançant BPSO. Aquestes són les sigles del Programa Internacional d’Implantació de Bones pràctiques en Cures, conegut en anglès com a programa Best Practice Spotlight Organizations (BPSO) del qual forma part l’Hospital comarcal que és l’hospital de referència de bona part dels municipis del Pla de Mallorca.

Aquest grup, que comprèn la UCSI (Unitat de cirurgia sense ingrés) i Quiròfans, està treballant per a millorar dia a dia en les cures dels accessos venosos que s’instauren als pacients. Els seus responsables expliquen que “és de vital importància: conèixer l’arbre venós del pacient, els seus antecedents i tenir en compte les seves preferències. També és molt important conèixer l’estat del pacient i els temps quirúrgics per a concordar a cada cirurgia, per a planificar el dispositiu a utilitzar i, finalment l’educació al pacient sobre les cures del dispositiu durant la seva estada hospitalària”.

“En definitiva, aplicar una visió global al procés assistencial de la persona, individualitzant les cures, obtenint major satisfacció per totes dues parts” afegeixen els responsables metges.

A aquest lloc web podeu consultar la tasca que realitzen des del centre hospitalari amb les Bones pràctiques en Cures (BPSO).

Back To Top