Skip to content
ActualitatSant Joan

Sant Joan atia la flama de la Festa del Botifarró

Fotos: ROSA FERRIOL.

Santjoaners i santjoaneres han donat un nou impuls a la Festa del Botifarró celebrada aquest cap de setmana. Des de dissabte a vespre i fins diumenge no s’ha apagat el caliu ni l’ambient festiu a la plaça de la Constitució per celebrar una festa que va néixer l’any 1966 ideada per la Penya Motorista de Sant Joan i que fou declarada d’interès turístic.

Enguany l’Ajuntament de Sant Joan ha cedit l’organització a l’Associació de Joves del municipi i sembla que ha estat tot un encert. Aquesta festa ha viscut alguns anys de decadència i l’ambient viscut aquest cap de setmana evidencia que els tions cremen de valent al municipi del Pla. Avui només queda el fum del que han estat de les flames d’un bon cap de setmana però ha quedat clar que queda llenya a voler perquè la festa vagi a més en pròximes edicions.

A banda de torrar el que són els primers botifarrons de la temporada de matances, sobrassada i carn, enguany es va dur a terme una actuació castellera amb els Al·lots de Llevant. També una ballada popular a càrrec d’Aires de Pagesia i els Xeremiers de Sant Joan. Dissabte a vespre, la bauxa anà a càrrec de reconeguts Dj,s de la comarca.

Back To Top