Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Santa Eugènia fa dissabte i esport amb el plogging taujà

Fer esport i dissabte o viceversa. L’àrea de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Santa Eugènia ha posat en marxa el denominat Plogging taujà, una pràctica que combina l’esport a l’aire lliure amb la recollida de residus.

El passat dissabte va tenir lloc la primera jornada i, si no hi ha canvis, es repetirà el darrer dissabte de cada mes. La concentració fou al parquing de Sa Creueta, i es va netejar la ruta del carrer Ses Monges, Es Pou Nou, Passeig de la Carretera vella de Sineu i el llogaret de Ses Olleries. 

El regidor de Medi Ambient, Arnau Miralles, informa que aquesta activitat s’havia fet de forma esporàdica i que ara “davant la necessitat de contribuir a la millora del medi ambient, des de l’equip de govern es va decidir fer-ho de forma continuada el darrer dissabte de cada mes”.

Miralles afegeix que “és una activitat molt completa, ja que combina la recollida de residus amb un exercici esportiu“.

Afegeix que “Santa Eugènia és un municipi amb encant i no podem permetre que la incivilitat d’una minoria embruti el nostre entorn. És per això, que apostam per la sostenibilitat i durem a terme iniciatives per millorar el medi ambient i l’entorn”. 

Back To Top