Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Algaida continuarà l’empedrat del centre urbà amb una inversió de 445.000€

L’Ajuntament d’Algaida completarà l’empedrat dels carrers del nucli antic del municipi a la zona de l’entorn de la Casa de la Vila i l’església de Sant Pere i Sant Pau.

Serà gràcies a una inversió de 445.000€ dels quals rebrà una ajuda de 400.000€ del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics (CBAT) mentre que els 45.000€ restants seran aportats pel mateix Ajuntament d’Algaida.

El projecte inclou l’empedrat del carrer Sitjar i del carrer de la Victòria ubicats en el centre històric d’Algaida.

Aquesta serà la segona inversió en poc més de dos anys al centre històric del municipi. L’any passat es va executar la millora i condicionament dels carrers del Rei, Mesquida, tram de Sitjar i placeta des Sitjar, un projecte que costà 405.000€ i comptà també amb una subvenció del 80% del CBAT.

Aquesta millora donà continuïtat a l’empedrat que en el seu moment es va dur a terme a la placeta de l’església i carrer Bisbe d’aquesta zona del centre d’Algaida.

Amb aquestes tasques d’empedrat del centre s’eliminen les voravies i altres barreres arquitectòniques i es millora els pas per a vianants i les persones amb mobilitat reduïda.

De fet, en el pla de mobilitat sostenible d’Algaida, un dels altres principals objectius que marca és la millora de la mobilitat a peu i en bicicleta. Per això, una de les accions principals és millorar la seguretat de vianants i ciclistes. En aquesta línia, un altres dels objectius és “la pacificació del centre, buscant crear un entorn més amable i que ajudi a potenciar-hi l’activitat”.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, explica que amb aquestes intervencions “embellim i feim més amable el centre antic del municipi i el nostre objectiu és continuar i no aturar en aquesta tercera fase de l’empedrat del centre. Anirem millorant altres carrers a mesura que puguem”.

L’empedrat de la placeta de l’església continuarà cap al carrer de la Victòria.
Back To Top