Skip to content
ActualitatPorreres

Un cotxe xoca i toma la bastida d’una obra a Porreres

Avui de matí un cotxe ha xocat amb una bastida d’una obra del carrer Sala de Porreres i ha provocat la caiguda de tota l’estructura metàl·lica.

A banda del cotxe que ha provocat l’accident, s’ha vist afectat un altre vehicle que estava aparcat en aquest carrer. No s’han hagut de lamentar danys personals de gravetat. Un home i una dona que viatjaven en el cotxe que ha xocat amb la bastida han pogut sortir del vehicle. La dona ha hagut d’acudir al centre sanitari en queixar-se de mal d’esquena.

La Policia Local, Bombers de Mallorca i Protecció Civil s’han desplaçat al lloc de l’accident. El carrer Sala romandrà tancat al trànsit fins que es pugui retirar tota l’estructura metàl·lica i retirar el vehicle que hi ha quedat davall.

L’accident ha causat talls del subministrament elèctric, ja que s’ha vist afectada la instal·lació i l’empresa havia de dur a terme tasques per restablir el servei.

Back To Top