Skip to content
ActualitatSant Joan

Sant Joan se prepara per un cap de setmana de torrades amb la Festa del Botifarró

El cap de setmana que ve el municipi de Sant Joan farà olor de torrada i reviurà la tradició de tastar els primers botifarrons de la temporada. Dissabte dia 30 de setembre i diumenge dia 1 d’octubre el municipi organitza la Festa del Botifarró, una celebració que va néixer l’any 1966 amb la Penya Motorista de Sant Joan i que fou declarada d’interès turístic.

L’Ajuntament de Sant Joan que enguany ha cedit l’organització a l’Associació de Joves del municipi, ha previst per enguany una festa que començarà dissabte amb la primera torrada (20.00 h) a l’hora de sopar. Continuarà la festa amb música amb Dj,s en el que s’ha anomenat “Inici de la bauxa!”.

La festa continua diumenge amb opció de torrada per dinar i per sopar i, entre menjades, activitats variades. Enguany s’ha previst l’actuació castellera dels Al·lots de Llevant i una ballada popular a càrrec d’Aires de Pagesia i els Xeremiers de Sant Joan.

El servei de barra per a la beguda i del menjar anirà a càrrec de l’Associació de Joves. Han previst plats combinats que oferiran per a poder torrar de sobrassada o botifarró i que despatxaran a la barra que tendran la plaça Constitució, eix neuràlgic de la festa.

El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Joan, Joan Català, explica que “és una festa senzilla però que vivim de forma especial. És un cap de setmana per anar a plaça a torrar, a estar un poc més enmig i fer poble”. “Els santjoaners i santjoaneres sortirem a plaça a torrar i esperam també la visita de gent d’altres pobles que ens sol venir a veure per fer festa amb nosaltres”, explica Català. “Els joves ho tenen tot ben organitzat i no mancarà res, qualsevol persona que vulgui està ben convidada a venir a torrar i a passar una estona agradable amb nosaltres hi haurà caliu i bon ambient”, apunta.

Back To Top