Skip to content
ActualitatAlgaida

L’Ajuntament d’Algaida constitueix una Junta de portaveus per informar, deliberar i proposar

L’Ajuntament d’Algaida ha fet una passa cap a la transparència i la fluïdesa de la informació amb la constitució d’una Junta de portaveus dels diferents grups municipals amb representació en el Consistori algaidí.

La constitució d’aquesta junta fou aprovada per unanimitat en el darrer ple ordinari i a proposta de la batlessa d’Algaida, Margalida Fullana. La Junta es reunirà cada quinze dies i en principi serà els dijous a les 12.00h. Estarà presidida per la batlessa i composta pels regidors o regidores qui hagin estat designats portaveus dels grups amb representació que són PP, PSOE, MÉS i el partit d’extrema dreta.

En aquest acord de ple s’estableixen les funcions que tendrà:

a) Accedir a les informacions que se li proporcionin per difondre-les entre els membres dels respectius grups.

b) Deliberar sobre temes d’interès general del municipi i, si és el cas, efectuar propostes encaminades a l’acció de govern.

c) Prendre la iniciativa i formular propostes d’interès municipal.

Així mateix, en l’acord s’atribueix a la Junta de portaveus “caràcter exclusivament deliberant, sense possibilitat d’adoptar acords ni resolucions amb força d’obligar davant terceres persones”.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha declarat que “la creació d’aquesta nova Junta era un dels principals objectius de l’equip de govern des de l’inici de la legislatura. El que volem aconseguir amb la seva constitució, és informar de manera totalment transparent als regidors de l’oposició i d’aquesta manera poder treballar de forma conjunta pels veïns i veïnes d’Algaida, Pina i Randa.”

Back To Top