Skip to content
Algaida

Les festes de Pina comencen divendres amb el pregó de Maria Antònia Vallespir

Tot i que fa més d’una setmana que es duen a terme actes i activitats, el nucli de Pina comença avui la celebració de les Festes de Sant Cosme i Sant Damià amb el pregó que durà a terme la mestra del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida, Maria Antònia Vallespir Munar. El pregó tendrà lloc divendres dia 22 de setembre a les 19.30h a l’església del nucli urbà. Serà l’inici d’un cap de setmana ben intens ben ple d’actes de tota mena i per a totes les edats. El programa ha estat organitzat per l’Ajuntament d’Algaida i el COF Pina. Després del pregó tendrà lloc un Karaoke a plaça.

Dissabte també serà ben entretingut amb una excursió, activitats infantils, sopar a la fresca i el XIX concurs de PlayBack. Diumenge, dia 24, els pineros i pineres tenen una cita amb la tradició i amb una de les festes exclusives amb la celebració del XXVI “Bon dia Pina”. Serà a les 8.00h a plaça. Continuarà la festa amb animació infantil, una paella gegant i altres activitats que podeu consultar en el programa de les festes.

Dimarts, 26 de setembre és el dia de la festa i se celebra la missa en honor als Sants Metges Sant Cosme i Sant Damià (11.00h) i posteriroment tendrà lloc l’homenatge a les persones majors del nucli.

En una recent entrevista, el batle de Pina, Llorenç Pericàs, digué que “es tracta d’un cap de setmana on tots els veïns ens ajuntam tant per sopar, dinar i berenar, les principals mostres d’unitat i col·laboració”. “Són els Sants Metges, els nostres patrons i si tenim aquest sentiment d’unitat veïnal, aleshores implica que qualsevol símbol representatiu de Pina ens dota d’orgull. Seran unes festes les quals ocuparan tot el cap de setmana repletes de concerts i activitats pels més infants, destacant el pregó, aquest any a càrrec de Maria Antònia Vallespir, el sopar a la fresca, la paella gegant, el bon dia a Pina, la missa de Sant Cosme i Sant Damià juntament amb l’homenatge a la gent gran”, afegí.

Back To Top