Skip to content
AlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Impulsen un programa per a millorar les perspectives laborals dels joves del Pla

La Mancomunitat Pla de Mallorca i la Cambra de Comerç han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’acostar el programa PICE als joves de la Mancomunitat, inscrits a Garantia Juvenil. El programa PICE, gestionat per la Cambra de Comerç de Mallorca, està dirigit a millorar les perspectives laborals dels joves d’entre 16 i 29 anys, que no estudien, ni treballen.

Així, els municipis de la Mancomunitat es podran beneficiar dels cursos gratuïts adscrits al programa PICE, alhora que cediran instal·lacions pròpies de la Mancomunitat perquè aquests cursos puguin dur-se a terme.

L’acord s’estrena a l’octubre amb un primer curs; “Iniciació al Màrqueting, Vendes i Atenció al Client“, en el centre sociocultural Sa Quintana de Sineu. L’objectiu del curs és qualificar als joves en demandes i necessitats reals del mercat laboral, per a facilitar la seva inserció. Després del curs, qui compleixi els requisits, podrà optar al certificat de professionalitat de nivell 3, de la mateixa especialitat. Es tracta d’un curs de 120h de formació, tant troncal com específica, en horari de dilluns a divendres, de 9h a 15h. L’enllaç per a inscriure’s: aquí.

El President de la Cambra de Comerç, Eduardo Soriano, i la presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual, han segellat l’acord en un acte de signatura, celebrat en la Cambra de Comerç de Mallorca.

Back To Top