Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Els PSOE de Maria diu que el nou Pla Urbanístic durà “un creixement desmesurat del poble”

Maria de la salut

L’Agrupació Socialista de Maria de la Salut el passat dilluns ja va mostrar el seu vot contrari la nova normativa urbanística que tramita l’Ajuntament. Segons expliquen els socialistes en un comunicat “el nou Pla Urbanístic respon a interessos partidistes i no a l’interès general”. Aquesta nova normativa “preveu el creixement desmesurat d’un poble com Maria de la Salut, que perdrà la seva essència de poble“, diuen els socialistes.

Els socialistes han explicat que han votat en contra en el plenari per “no compartir ni el fons ni les formes en què s’ha fet aquest document”. Des de l’agrupació afegeixen que “tot i que va començar amb un procés participatiu ha acabat amb un document en el qual no s’han tingut en compte moltes de les surgències que es van fer els veïns al document d’Avanç”.

A més, a parer dels socialistes de Maria “el document fa dies que hauria d’estar penjat a la pàgina web de l’Ajuntament per a la seva exposició, però que, a hores d’ara, encara no s’ha penjat”.

Finalment, els socialistes de Maria demanen a la Sala “que es tinguin en compte totes i cadascuna de les al·legacions que es presentin i que es resolguin en favor de l’interès general”.

urbanisme Maria
Back To Top