Skip to content
ActualitatCulturaLloret de Vistalegre

Maria Jaume, finalista en el Premi Cerverí 2023 a la millor lletra de cançó en català

La cantant, guitarrista i compositora de Lloret, Maria Jaume, és una de les vuit finalistes en el Premi Cerverí 2023 a la millor lletra en català amb la cançó “Ni Picassos ni Dalís” del disc Voltes i voltes. També són finalistes els mallorquins Miquel Serra i Da Souza.

Les votacions per a l’elecció de la cançó guanyadora –editada entre l’1 d’abril de 2022 al 31 de març de 2023- es varen fer entre el 10 de juliol i el 10 de setembre entre els oients de Catalunya Ràdio i iCat. Tots els temes finalistes han estat seleccionats per membres de Catalunya Ràdio, iCat.cat i Enderrock.

Avui, dimarts dia 19 de setembre, a la gala de lliurament dels Premis Prudenci Bertrana, es comunicarà la cançó guanyadora i es farà entrega del Premi Cerverí.

La resta de finalistes són: Pau Vallvé, The Tyets, Ven’nus, Socunbohemio i Triquell.

Back To Top