Skip to content
ActualitatAlgaidaEsportsLloret de VistalegreMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSencellesSineuVilafranca

Cinc equips de futbol del Pla competeixen a la lliga de Preferent i dos a la Femenina Autonòmica

UEPorreres

Ahir va començar la competició de la lliga de Preferent Regional, i ho va fer amb el debut de cinc equips del Pla de Mallorca. Porreres, Sineu, Algaida, Petra i Montuïri compten aquesta temporada amb els seus equips superiors a aquesta categoria. No és la màxima categoria del futbol insular, ja que a Tercera Divisió no hi ha cap equip del Pla.

Qui té dos equips a la màxima categoria del futbol femení insular és el Sineu i l’Algaida.

Al grup A s’hi trobaran Sineu, Porreres i l’Athlètic Club Montuïri. En aquesta primera jornada dos dels tres clubs, Porreres i Montuïri han començat amb bon peu, ja que han golejat als seus rivals. Els porrerencs han guanyat 2-5 dins el camp del Independiente mentre que els montuïrers guanyaven per 4-1 al Pòrtol A. D’aquesta manera els dos equips lideren la classificació al final de la primera jornada.

Els sineuers no han començat amb bon peu i han sortit derrotats de s’Indioteria en el seu partit contra el Recreatiu la Victòria, el resultat ha estat de 2-1.

Al grup B, l’Algaida i el Petra han començat la lliga lluny dels seus terreny de joc. Els algaidins ho han fet a Selva contra el Xilvar i els petrers jugaven dins Son Cladera. Els algaidins han tret un punt de dins Selva (2-2), mentre que els petrers han començat amb mal peu i han sortit escaldats amb 4-0.

PRIMERA REGIONAL

Per la seva banda el Vilafranca i l’Atlètic Sencelles també han començat la seva competició al grup A de Primera Regional, mentre que el Maria de la Salut ho fa al grup B.

CF Vilafranca
Imatge del partit del Vilafranca dins el camp de La Unión, al Secar de la Real.

Els dos equips s’han estrenat amb una sort dispar, ja que mentre els sencellers començaven “dins ca seva”, al camp de futbol de Santa Eugènia, on juguen amb una victòria contra el Porto Cristo (2-1), els vilafranquers perdien al Secar de la Real contra La Unión (1-0).

Pel que fa als mariandos jugaven dins Maria contra l’Atlètic Marratxí i el partit ha acabat amb el resultat d’1-0, bona victòria i debut pels locals.

SEGONA REGIONAL

A la segona categoria de regional, en el grup A l’Algaida B, l’Algaida B va perdre en el camp d’es Porrassar 3-5 contra la Unió Esportiva Valldemossa.

En el grup B, el Porreres B (celebració a la imatge de portada) golejà 4-0 al Serverense B a ses Forques. En aquest mateix grup hi juga un altre equip del Pla de Mallorca, el Taujà que va perdre 6-2 en la seva visita al San Pedro B.

En el grup C la Unió Esportiva Lloret del Sineu va guanyar 4-0 al Pamanyola B. Per la seva banda, el A. Llubí jugarà el partit corresponent a aquesta primera jornada el vinent dia 27 de setembre a casa contra el Son Sardina B.

FEMENINA AUTONÒMICA

Dos equips Sineu i Algaida juguen la seva competició a la màxima categoria del futbol autonòmic femení. L’Algaida fa anys que hi juga i aquest darrer any les sineueres aconseguiren l’ascens.

Aquests dos equips de la Femenina Autonòmica inicien la lliga el 15 d’octubre.

Mentre no hi ha lliga l’equip femení d’Algaida s’han classificat com a campiones de grup A a les semifinals de la Copa Federació amb una victòria per 2-4 davant el Sami Ciutadella.

A la lliga Regional Femenina i juguen les jugadores de l’Algaida B i la Unió Esportiva Lloret del Sineu.

Femení Algaida
Jugadores de l’Algaida després de la victòria a Ciutadella.

FUTSAL

A Sant Joan l’afició és al futbol sala. El Sant Joan CE juga a primera regional de Futsal i començarà la competició de lliga el proper cap de setmana. I aquest any també han creat un equip femení que juga la Regional Femenina Mallorca i comença la temporada el proper 14 d’octubre.

Back To Top