Skip to content
ActualitatSineu

Sineu inverteix 50.000 euros en la climatització de la biblioteca

bibliosineu

Després de tres anys de feina prèvia, aquests dies, l’Ajuntament de Sineu ha pogut iniciar les tasques de renovació del sistema de climatització de la biblioteca i la sala d’actes de l’edifici consistorial.

Aquestes tasques prèvies eren per mirar de trobar una solució al sistema de climatització ja existent, però després de comprovacions i feines “la recerca ha resultat infructuosa, en considerar-se el sistema existent tècnicament obsolet”, expliquen des de l’Ajuntament sineuer. Així, a finals del mandat anterior es va procedir a la redacció d’un projecte per a la instal·lació del nou sistema, valorat en 48.182,20 euros, IVA inclòs. 

Durant aquesta setmana personal municipal ha executat les tasques preparatòries, consistents en la retirada i protecció del material literari i audiovisual que ofereix la biblioteca, per tal que no es faci malbé durant les obres.

BIBLIOTECA

Durant el termini d’execució de les obres la biblioteca romandrà tancada, atès que és impossible oferir un òptim servei als seus usuaris. Aquesta suspensió del servei implica el préstec de llibres i l’ús de la sala d’estudi.

Pel retorn de llibres es pot fer servir la bústia exterior, ubicada al costat de la comissaria de Policia Local. Malgrat aquests inconvenients, el personal de la biblioteca i l’arxiu continua a la disposició de la ciutadania al telèfon 971 520 767 i al correu electrònic biblioteca@ajsineu.net.

Back To Top