Skip to content
ActualitatCostitx

Les festes de Costitx arriben a la plena

Caps de bou Costitx

Costitx celebra aquests dies les seves festes patronals dedicades a la Mare de Déu. Per això, d’uns dies ençà el poble viu les festes. Tot començà amb un pregó que no deixà ningú indiferent, especialment els sencellers. Però més enllà de les rivalitats i les bromes entre pobles la festa de Costitx ha omplert d’activitats el poble.

Els tornejos esportius han omplert aquests dies. Aquest dijous, dia 7, és dia de revetla. El matí comença amb una baldufada que engresca als més petits i duu vells records als més grans. L’horabaixa s’ha reservat per les bicicletes, una volta en bicicleta i corregudes de cintes. El vespre, i just abans dels concerts, de la verbena seran els infants de l’escola de Música els que oferiran un tast de les seves habilitats musicals. A la mitjanit, i enmig de la revetla hi haurà els focs artificials.

Divendres dia 8 serà el gran dia festiu. A les 12 del migdia hi haurà l’Ofici Solemne amb l’actuació del cor parroquial. Després, acabada la missa, ballaran els Caps de Bou de Costitx, el Dimoni de Son Ganxo i els Bouets, qui sonarà seran els xeremiers de Sencelles.

L’horabaixa els jocs i les corregudes serviran per animar l’horabaixa del dia de la Mare de Déu. El vespre hi ha prevista l’actuació del Còmic Rubén García.

Però la festa no acaba aquí i tot el cap de setmana també hi haurà activitats. La Davallada a l’Infern, la festa de la Tercera Edat, la Festa Jove, Volta cavallista, ball de bot, correfoc … Tot un seguit d’actes que acabaran amb la traca final.

Back To Top