Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

El PP de Lloret denúncia l’estat de deixadesa del poble i la brutor i males herbes

El Partit Popular de Lloret de Vistalegre ha emès un comunicat mitjançant el qual denúncia l’estat de “deixadesa” del municipi i “la gran quantitat de males herbes i brutor” que s’està acumulant a molts de carrers del nucli urbà, així com a camins de fora vila, a conseqüència de “no fer-hi un adequat manteniment, tot i les múltiples queixes dels veïnats i la petició realitzada pel nostre grup al darrer ple el passat mes de juliol”.

El regidor i portaveu municipal, Patrick Colom, assegura que “ja s’ha demanat a l’equip de govern de l’ajuntament que faci una correcta neteja i manteniment a tot el municipi, però veim que van passant les setmanes i continuen sense fer res”.

Colom demana que l’Ajuntament actuï “immediatament” desbrossant i fent net els camins i carrers del poble. “No es pot permetre tenir herbes que arriben fins als 70 centímetres d’altura i canals, com la del camí de sa Font Figuera, que estan brutes i embossades. S’hi ha de posar remei ja” ha conclòs el regidor i portaveu popular a Lloret de Vistalegre.

Back To Top